Szállítás és fizetés

Fizetési módok

  • utánvét a futárnál

  • online bankkártya - CIB

  • előreutalás

Átvételi módok

  • házhozszállítás futárszolgálattal 

  • személyesen a patikában (6721, Szeged, József Attila sgt. 4.)

Szállítási díjszabás

  • 1 és 15.000 Ft között 1.250 Ft a szállítási díj (max 20kg-os csomag)

  • 15.000 Ft felett ingyenes szállítás  (max 20kg-os csomag)

  • 20 Kg feletti csomag esetében egyedi szállítási díjszabás

 

Szállítási információk

Szállítási mód

Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható.

A csomagok kiszállítása kérhető: 

  • személyes átvétellel a Kristály Gyógyszertárban nyitvatartási időben ( Szeged, 6721 József Attila sgt.4., H-P: 7.30-18-ig, SZ: 8-12-ig. )
  • házhozszállítás futárszolgálattal, amelyet a GLS futárszolgálat szállít ki, fizethető előre utalással, bankkártyás fizetéssel, utánvéttel (melynek plusz költsége van).

 

Szállítási határidő

Személyes átvétel esetén Szegeden a Kristály Gyógyszertárban

Vásárlását e-mailben visszaigazoljuk, majd csomagját a következő (csomagja elkészült) e-mailünk megérkezése után  a következő munkanaptól 7.30-18 óráig, szombaton 8-12 óráig a Kristály Gyógyszertárban átveheti 15 munkanapon keresztül. Ha nem veszi át ez idő alatt csomagját, felkeressük a regisztrált e-mail címén egyeztetés céljából.

Címünk: 6721 Szeged, József Attila sgt.4.

Ez a szállítási mód ingyenes, a termékeket előre bankkártya vagy banki átutalás móddal előre tudja fizetni, vagy a helyszínen személyesen fizethet tetszőleges módon.


Futárral történő kiszállítás esetén:

10 óráig leadott rendelések esetében a vállalt szállítási határidő 1-5 munkanap, az ezt követően leadott rendeléseknél pedig 2-5 munkanap.

Egyes termékeknél a szállítási idő eltérhet, az erre vonatkozó információval a rendelés leadása után munkatársaink telefonon illetve e-mailben felveszik Önnel a kapcsolatot. A Szolgáltató hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.

A csomagokat a csomagküldő szolgálat az átvételtől számított 24 órán belül szállítja ki a megadott címre.
A kiszállítások időbeni szervezését a GLS futárszolgálat végzi. A kézbesítés munkanapokon 8-17 óráig történik.

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004 (IV. 28.) ESzCsM rendelet értelmében gyógyszer, 14 éven aluli személynek nem adható ki. Ezáltal kérem legyen figyelemmel arra, hogy amennyiben ilyen készítményt vásárol patikánkból, úgy az Ön akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást adjon egy 14 év feletti személynek, aki jogosultságát személyi igazolvánnyal köteles bizonyítani a csomag kézbesítőjének.

Választhat utánvételes fizetési módot is, ebben az esetben plusz utánvételi díj terheli még a szállítási díjat.


 

Szállítási díjak

A webáruházban a kosárba tett összes termék vételárának összege az irányadó, a szállítási költség és az utánvét összege nélkül.

A vásárolt termék(ek) összesített súlyának függvényében számítjuk a szállítási díjat. Minimális rendelési összeg nincs. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. Megrendelését a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. (Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.)


A szállítástól elállás

Ha a patika a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A patika nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú, azaz a 18. életévét betöltötte.