• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

VAGILACT NTC HÜVELYTABLETTA

Kiszerelés: 10X
Gyártó: Q Pharma Kft.
Készleten: 1 db
Egységár: 461,50 Ft/db
5.077 Ft 4.615 Ft
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Gyártó_web
A VAGILACT-Q olyan hüvelytabletta, amely a húgyúti és hüvelyi mikroflóra átmeneti megváltoztatását segíti visszaállítani a kiváltó októl függetlenül.
Ez a komplex mikroflóra fiziológiailag természetes védelmet nyújt bakteriális fertőzések ellen. A normál hüvelyi flóra pH-ja 4,5 körül mozog, melyet a folyamatos tejsav-termelődés tart fent.

A hüvelyváladék baktériumflórájának legfontosabb alkotórészei laktobacilusok. Ezek a baktériumok a metabolizmusuk folyamán a hüvelyhám glikogéntartalmából tejsavat állítanak elő, amely a hüvely savas kémhatásáért felelős. A VAGILACT hüvelytabletta fitoösztrogént (isoflavon) tartalmaz, amely hozzájárul a hüvelyhám glikogéntartalmának növeléséhez, biztosítva ezzel a megfelelő tejsavtermelést. Ez a savasság megelőzi a kórokozó mikroflóra kialakulását és elburjánzását.


Forrás: Gyártó_web
A Vagilact Q antibiotikumokkal együtt nem használható.


Forrás: Gyártó_web
Amennyiben a kúra végeztével panaszai csak enyhültek, de nem szűntek meg, kérjük forduljon kezelőorvosához.


Forrás: Gyártó_web
Helyezzen naponta 1 tablettát 10 napon keresztül mélyen a hüvelybe, lehetőleg este lefekvés előtt. A kezelést 10 nappal a menstruáció kezdete előtt, vagy a menstruáció után közvetlenül érdemes elkezdeni.

A VAGILACT-Q két hetes használatával kiütései teljesen megszűnnek, fájdalom érzete illetve ödémái jelentős mértékben enyhülni fognak.

A Vagilact Q-t a nap bármely szakaszában használhatja, de a hüvelytablettát célszerű közvetlenül lefekvés előtt felhelyezni. Javasoljuk, hogy a kezelés időtartalma alatt a tisztasági betét használatát, hiszen a tabletta vivőanyagai visszamaradhatnak.

Fenntartó kezelésként heti 1-2 tabletta használata ajánlott, vagy ahogy a nőgyógyász javasolja.


Forrás: Doboz
A VAGILACT-Q nem okoz helyi irritációt, de túlzott érzékenység esetén forduljon az orvosához. Esetenként előfordulhat irritáció - főleg az első napokban - de ez 2-3 nap után lassan elmúlik.


Forrás: Gyártó_web
Laktobacillusok, tejsav, izoflavonok


Vissza