• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

SANATOPIC KREM BORPUHITÓ 1X

Kiszerelés: 300ML
Gyártó: D-ASSIST KFT.
Készleten: 1 db
Egységár: 6 560,00 Ft/L
2.166 Ft 1.969 Ft
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Doboz
200 ml

Forrás: Gyártó_web
Pumpás flakonban kerül forgalomba.


Forrás: Doboz
Összetevők: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glycerin Stearic Acid, Urea, Lanolin, Triethanolamin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Parabénmentes, színezéket és illatanyagot nem tartalmaz.

Forrás: Gyártó_web ( Hiányos! )
Víz, Cetearil Alkohol, Urea, Sztearinsav (oktadekánsav), Paraffin, Glicerin, Lanalkol, Triethanolamin, Benzil alkohol, Dehidro-ecetsav


Forrás: Doboz
A bőr saját természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém, amely segít pótolni a bőr elveszített zsír- és nedvességtartalmát. Rendszeres alkalmazása hozzájárul a száraz bőr miatt kialakuló bőrproblémák megelőzéséhez.

Forrás: Gyártó_web
Ez az "alapváltozat": ha nem tudjuk biztosan, melyikre lenne szükségünk, kezdjük ezzel a tapasztalatgyűjtést.
Mérsékelten száraz bőrre a testápoló ("bőrpuhítő krém 300ml") javasolt - kivéve a kézen, ahol erősebb igénybevétel esetén már az intenzív krém javasolható. A kezelés kiegészíthető a folyékony szappan használatával.


Forrás: Doboz
A nap folyamán bármikor alkalmazható, de legcélszerűbb fürdés vagy zuhanyzás után használni. A krémet vékonyan a bőrre kenjük, majd kíméletesen a bőrbe masszírozzuk. A krém gyorsan felszívódik, az egész testre használható.


Forrás: Doboz
A sérült elvékonyodott vagy elvakart bőrön rövid ideig enyhe csípő érzést okozhat. Erre különösen kisgyermekek bőrének ápolásakor figyelemmel kell lenni.


Vissza