• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

MASTU KENŐCS 30G

Kiszerelés:
Gyártó: STADA
Készleten: 0 db
Egységár:
2.579 Ft 2.344 Ft
Termék jelenleg nem elérhető!
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Doboz
A Mastu kenőcs alkalmazásáról terhesség és szoptatás alatt nincs tapasztalat. Ezért forduljon orvoshoz a Mastu kenőcs használata előtt. Az orvos gondosan mérlegeli a várható előnyöket és kockázatokat és eldönti, hogy használhatja-e a Mastu kenőcsöt.


Forrás: Doboz
Túlérzékenységi reakciók előfordulhatnak.
A Mastu kenőcs lanolint (gyapjúviasz) tartalmaz, ami helyi bőr reakciókat okozhat (pl. kontakt dermatitisz).
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik vagy, ha a használati útmutatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.


Forrás: Doboz
A Mastu kenőcs lágy, sárga színű kenőcs. A tubus 30 g kenőcsöt tartalmaz applikátorral.


Forrás: Doboz
A Mastu kenőcs az aranyér tüneteinek enyhítésére szolgáló orvostechnikai eszköz.
A kenőcs enyhíti az aranyeres panaszokhoz gyakran társuló tüneteket, mint az irritáció, a viszketés, az égő érzés és a váladékozás, valamint elősegíti a sebgyógyulást.


Forrás: Doboz
Szükség szerint naponta 2-3 alkalommal használjon elegendő mennyiségű Mastu kenőcsöt a végbélnyílásban és annak környékén.
Használata előtt a bőrt meleg víz és puha textília segítségével (szappan nélkül) meg kell tisztítani.
A Mastu kenőcsöt az ujjaival vagy a dobozban található applikátor segítségével is alkalmazhatja. Használatához csavarja az applikátort a tubusra és vezesse a végbélbe. A tubus óvatos megnyomásával alkalmazza a kívánt mennyiségű kenőcsöt. Azután csavarja le az applikátort és mossa el meleg vízzel. Zárja be a tubust a kupakkal, hogy megóvja a kiszáradástól.
A Mastu kenőcs alkalmazása előtt távolítson el minden egyéb kenőcs- vagy krémmaradékot a végbél környékéről. Úgyszintén távolítsa el a Mastu kenőcs maradékát mielőtt egyéb krémet vagy kenőcsöt alkalmazna a végbél környékén.
A Mastu kenőcsöt nem szabad 30 napnál hosszabb ideig használni.


Forrás: Doboz
Ne alkalmazza a Mastu kenőcsöt, ha túlérzékeny (allergiás) a készítmény bármely összetevőjére.
Ha vérzést észlel, ha úgy gondolja, hogy vér lehet a székletében vagy, ha egyidejűleg lázat és fájdalmat tapasztal nem szabad alkalmaznia a Mastu kenőcsöt és forduljon orvoshoz.


Forrás: Doboz
Forduljon orvoshoz, ha az aranyeres panaszai továbbra is fennállnak.
A készítmény végbél területén történő alkalmazásra szolgál, nem szabad lenyelni.
Gyermek- és serdülőkorban való alkalmazására vonatkozóan nem állnak rendelkezésre tapasztalatok. Ezért forduljon orvoshoz a Mastu kenőcs használata előtt.
Gyermekektől elzárva tartandó.
A dobozon és a tubuson feltüntetett lejárati idő után ne használja a Mastu kenőcsöt.


Forrás: Doboz
Gyógyszerkölcsönhatásokról nem számoltak be. Ennek ellenére tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben alkalmazott egyéb gyógyszerekről vagy orvostechnikai eszközökről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
A Mastu kenőcsöt nem szabad a végbél területén használt egyéb krémekkel vagy kenőcsökkel és a végbélben alkalmazott gyógyszerekkel (pl. végbélkúpok) együtt használni.
Mastu kenőcs és gumióvszer egyidejű használata esetén a szakítószilárdság csökkenhet, ami csökkentheti a gumióvszer biztonságát.


Forrás: Doboz ( Hiányos! )
Bázisos bizmut-gallát, izopropil-palmitát, folyékony paraffin, polietilén viasz, szorbitán-szeszkvioleát, 70 %-os szorbit oldat, titán-dioxid (E171), tisztított víz, lanolin (gyapjúviasz).


Vissza