• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás 15.000 Ft fölöttHázhoz visszük rendelését

LACTOSEVEN TABLETTA 50X

Kiszerelés:
Gyártó: Vitabalans Oy
Készleten: 0 db
Egységár:
3.592 Ft 3.265 Ft
Termék jelenleg nem elérhető!
Termékleírás, betegtájékoztató
vitabalans.com
7 TEJSAVBAKTÉRIUM EGY TABLETTÁBAN A tejsavbaktériumok megtalálhatóak minden normál emberi szervezet bélflórájában. A Lacto Seven 7 különböző természetes emberi tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus, Bifidobacterium) és inulin rostot tartalmaz. A baktériumok egyedi, kettős borítású védelemmel vannak ellátva A Lacto Sevenben a tejsavbaktériumok kettős borításúak. Minden baktériumot két réteg hidrolizált fehérje (peptidek) és szénhidrát vesz körül. A kettős bevonat teszi a baktériumokat ellenállóbbá, hogy túléljék a savas gyomrot, megvédi őket a gyomor és epesavaktól és segít nekik túlélni a vastagbélbe való eljutást. Mikor a baktériumok a vékonybélbe érnek az addigi savas környezetből egy semlegesbe kerülnek, ahol a kettős bevonat szétesik és az élő baktériumok kezdik meg áldásos tevékenységüket. A vastagbél nyálkahártyája a fő helyszín, ahol a probiotikus baktériumok elkezdenek kolonizálódni, támadásba lendülnek a károsakkal szemben és kifejtik jótékony hatásukat. A bevonat nélküli baktériumok a gyomor savtartalma miatt meghalnak, mint ahogy ez általában az étellel bevitt baktériumok estében is bekövetkezik. Az inulin egy természetes rost, a jótékony bélbaktériumok (probiotikum) táplálékaként szolgál, segíti a baktériumok bélfalon történő megtapadását és elszaporodását. A Lacto Seven használata előnyös lehet például utazásokkor és étrendi változások esetén. ÖSSZETÉTEL Ajánlott napi adag- 1-2 tabletta - tartalmaz: ~ 1-2 x10^9 CFU élő probiotikus baktériumokat** Lactobacillus acidophilus Lactobacillus casei LActobacillus plantarum Lactobacillus reuteri Lactobacillus rhamnosus Bifidobacterium longum Streptococcus thermophilus ~ 300-600 mg inulint **a gyártás időpontjában EGYÉB INFORMÁCIÓ Cukor-, laktóz-, gluténmentes termék. Szobahőmérsékleten tárolandó. ADAGOLÁS Felnőtteknek napi 1-2 tabletta vízzel bevéve. 3 év feletti gyermekeknek napi 1 tabletta vízzel bevéve. KISZERELÉS 20 és 50 db tabletta
Forrás: Gyártó_web
Ajánlott napi adag- 1-2 tabletta - tartalmaz:
~ 1-2 x10^9 CFU élő probiotikus baktériumokat**
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
LActobacillus plantarum
Lactobacillus reuteri
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus
~ 300-600 mg inulint
**a gyártás időpontjában
Cukor-, laktóz-, gluténmentes termék.


Forrás: Gyártó_web
A tejsavbaktériumok megtalálhatóak minden normál emberi szervezet bélflórájában.
A Lacto Seven 7 különböző természetes emberi tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus, Bifidobacterium) és inulin rostot tartalmaz.
A baktériumok egyedi, kettős borítású védelemmel vannak ellátva
A Lacto Sevenben a tejsavbaktériumok kettős borításúak. Minden baktériumot két réteg hidrolizált fehérje (peptidek) és szénhidrát vesz körül. A kettős bevonat teszi a baktériumokat ellenállóbbá, hogy túléljék a savas gyomrot, megvédi őket a gyomor és epesavaktól és segít nekik túlélni a vastagbélbe való eljutást. Mikor a baktériumok a vékonybélbe érnek az addigi savas környezetből egy semlegesbe kerülnek, ahol a kettős bevonat szétesik és az élő baktériumok kezdik meg áldásos tevékenységüket.
A vastagbél nyálkahártyája a fő helyszín, ahol a probiotikus baktériumok elkezdenek kolonizálódni, támadásba lendülnek a károsakkal szemben és kifejtik jótékony hatásukat. A bevonat nélküli baktériumok a gyomor savtartalma miatt meghalnak, mint ahogy ez általában az étellel bevitt baktériumok estében is bekövetkezik.

Az inulin egy természetes rost, a jótékony bélbaktériumok (probiotikum) táplálékaként szolgál, segíti a baktériumok bélfalon történő megtapadását és elszaporodását.

A Lacto Seven használata előnyös lehet például utazásokkor és étrendi változások esetén.


Forrás: Gyártó_web
Felnőtteknek napi 1-2 tabletta vízzel bevéve.
3 év feletti gyermekeknek napi 1 tabletta vízzel bevéve.


Forrás: Gyártó_web
Laktózmentes és cukormentes. Nem tartalmaz színezőanyagot és tartósítószert.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást


Vissza