• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

IMUNOGLUKAN SZIRUP 1X 120ML MEDIS

Kiszerelés:
Gyártó: Medis Hungary Kft.
Készleten: 1 db
Egységár:
6.742 Ft 6.129 Ft
Termékleírás, betegtájékoztató
Beta glukán és C-vitamin tartalmú étrendkiegészítő kapszula. Beta glukán támogatja az immunrendszert.

Imunoglukan P4H kapszula és Imunoglukan P4H szirup

Hatóanyag 1 kapszulában:
100 mg Béta-(1,3/1,6)-D-Glukán
60 mg C-vitamin (kálcium-aszkorbát) RDA 100%
5,0 mg Cink (Cink-citrát) RDA 33,3%

Egyéb összetevők:
Zselatin, Béta-(1,3/1,6)-D-Glukán, C-vitamin (kálcium-aszkorbát), csomósodás gátló: mikrokristályos cellulóz; Cink (Cink-citrát), sürüsítő adalék: magnesium szterát: szinezékek: vasoxid, ételszinezék, titanium dioxid.
Energia érték: 0,4 kcal/1,7 kJ

Hatóanyag 1 ml szirupban:
10 mg Béta-(1,3/1,6)-D-Glukán
10 mg C-vitamin (kálcium-aszkorbát) RDA 16,6%

Egyéb összetevők:
Fruktóz, Béta-(1,3/1,6)-D-Glukán, C-vitamin (kálcium-aszkorbát), sav-szabályozó: citromsav: tartósítószer: benzoe-sav. Energia érték: 0,3 kcal/1,3 kJ Alkoholt, színezéket, aromát nem tartalmaz.

A jelenlegi orvostudományi ismeretek szerint az öregedés, az allergia, a szennyezettség, az élelmiszerekben található tartósítószerek, az antibiotikumok, a nem megfelelő táplálkozás, a különböző típusú sugárzások, a stressz, valamint a túlzott fizikai aktivitás mind olyan tényezők, melyek kedvezőtlenül hatnak az emberi immunválaszra. Az immunrendszer működésének defektusai csökkentik a szervezet képességét arra, hogy felvegyék a harcot a különböző fertőző betegségekkel szemben.

A Béta-(1.3/1,6)-D-Glukán (PleraSAN8) természetes poliszacharid, melyet az lmunoglukan P4H készítmények előállításához (kapszula, szirup) késői laskagombából - tudományos nevén Pleuran - nyernek ki. A Béta-(1,3/1,6)-D-Glukán biztonságos anyag, mely részben a belekben található glükóz segítségével bomlik le. A le nem bomlott glukánt a szervezet rost formájában választja ki.

Felhasználás:
Az Imunoglukan P4H kapszulában és szirupban található Béta glukan támogatja, illetve segíti helyreállítani a legyengített szervezet védekezőképességét. Szedése fertőzésekre hajlamos, allergénekre érzékeny, valamint kimerültség, illetve mentális vagy fizikai stressz állapotéban lévő betegek számára javasolt. A kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás valamint egészséges életvitel alkotóelemeként az Imunoglukan P4H kapszula és Imunoglukan P4H szirup jó hatással van a kimerültség, a gyakran ismételt antibiotikumos kezelés illetve a radio- és kemoterápia által legyengített immunrendszerre. A radio- ás kemoterápiás kezelés miatt legyengült immunrendszerrel rendelkező betegek számára az Imunoglukan P4H kapszula vagy szirup hosszú távú használata javasolt.


Imunoglukan P4H kapszula

Ajánlott napi adagolás
A szervezet védekezőképességének fokozására 1-3 kapszula bevétele javasolt naponta egyszer, hosszabb időn keresztül (legalább 2-4 hétig). A kapszulát vízzel, egészben lenyelve vegye be, sose rágja szét. A kapszulát este lefekvés előtt, vagy reggel éhgyomorra vegye be.

Tárolás:
A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani! Száraz helyen tárolandó, 25 °C-on. Ne tegye ki nedvességnek vagy közvetlen napfénynek!

Ne használja az lmunoglukan P4H kapszulát a dobozon található minőségmegőrzési idő túl!


Imunoglukan P4H szirup

Ajánlott napi adagolás
A szervezet védekezőképességének fokozására 5 testtömeg-kilogram¬monként 1 ml szirup bevétele javasolt naponta egyszer, hosszabb időn keresztül (legalább 2-4 hétig). A szirupot este lefekvés előtt, vagy reggel éhgyomorra vegye be.
Fogyasztás előtt felrázandó.

Tárolás:
A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani! Ne tegye ki nedvességnek vagy közvetlen napfénynek! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható.
Felbontás után hűtve tárolja, 2-8 °C-on.

Ne használja az Imunoglukan P4H szirupot a címkén és dobozon található minőségmegőrzési idő túl!

Figyelmeztetések:
Az Imunoglukan P4H kapszulák és az Imunoglukan P4H szirup fogyasztása ellenjavallt szervátültetett, illetve immun-szupresszív kezelés alatt álló betegek részére. A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani! Terhesség és szoptatás ideje alatt csak orvosi tanácsra adható. Nem adható 4 éves kor alatti gyermekeknek.

Kérje ki orvosa vagy gyógyszerésze tanácsát, amennyiben vitamint vagy ásványi anyagot tartalmazó készítményt szed.

Az Imunoglukan P4H kapszula és lmunoglukan P4H szirup bármely összetevőjével szembeni allergia vagy túlérzékenység esetén a készítmény szedése ellenjavallt.

Kérje ki orvosa tanácsát az Imunoglukan P4H kapszula és Imunoglukan P4H szirup szedése előtt, ha gyógyszeres kezelésben részesül.

Kiszerelés:
30 db kapszula 120 ml szirup

kertvarosipatika.hu
Forrás: Gyártó_web
Az aktuális kutatások kimutatták, hogy az öregedési folyamatok, allergiák, a környezetszennyezés, élelmiszeripari tartósítószerek, antibiotikumok, a rossz táplálkozás, a különböző fajtájú sugárzás, stressz és túlzott testi megerőltetés gyengítik az emberi szervezet védekezőképességét.

Az Imunoglukan® szirup egy természetes összetételű innovatív termék. Bioaktív poliszacharid imunoglukánt és C-vitamint tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Ezzel egyidejűleg a C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és kimerültségérzet csökkentéséhez is. Az Imunoglukan® egy teljesen biztonságos készítmény és ideális az egész család részére.

Az Imunoglukan® szirupot cukorbetegek is szedhetik.

Az Imunoglukan® szirup gluténmentes.

Az Imunoglukan® szirup ideális vegetáriánusok számára is.Forrás: Gyártó_web
Az Imunoglukan® szirup szedhető:

Megelőzésképpen, ha tudja, hogy gyermeke a környezetében kockázatnak van kitéve, például gyermeknapközik, hasonló korú közösségek vagy ha gyermeke gyakran beteg. Ebben az esetben a szirup hosszabb ideig történő fogyasztása a jó, tehát legalább 2 – 4 hét, napi 1-szer – a gyermek testsúlyának megfelelően 1 ml szirup/5 kg.

Megnövekedett igény esetén a készítmény napi adagja 2 ml/5 kg-ra is növelhető a testsúlynak megfelelően legalább 3 napig.


Súly

Napi adag

Megemelt napi adag


10 kg 2 ml 4 ml
15 kg 3 ml 6 ml
20 kg 4 ml 8 ml
25 kg 5 ml 10 ml
30 kg 6 ml 12 ml

A szirup a legjobb hatást leginkább este lefekvés előtt vagy reggel éhgyomorra fejti ki.

A szirup speciálisan alkalmas gyermekek és azon felnőttek számára, akik a szirupformát részesítik előnyben.

Az Imunoglukan® 4 éves kor feletti gyermekeknek már megfelelő az étrend-kiegészítők magyarországi szabályzása szerint. Más EU-országokban az Imunoglukan® 1 és 3 év közötti gyermekek esetében csak az orvossal való konzultációt követően alkalmazható.

Az Imunoglukan® teljesen biztonságos és ideális az egész család részére. Ezen kívül pedig cukor-, glutén- és laktózmentes.Forrás: Gyártó_web
Összetétel
1 ml szirup tartalma:
Imunoglukan 10 mg
Vitamin C 10 mgForrás: Gyártó_web
Transzplantált szervekkel rendelkező személyek nem szedhetik az Imunoglukan® szirupot. Immunszupresszív szereket szedő személyek csak a kezelőorvossal való egyeztetést követően szedhetik a készítményt. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!


Vissza