• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

IDELYN BELIEMA EFFECT HÜVELYTABLETTA 10X

Kiszerelés:
Gyártó:
Készleten: 0 db
Egységár:
4.262 Ft 3.874 Ft
Termék jelenleg nem elérhető!
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Gyártó_web
A Beliema® Effect orvostechnikai eszköz, mely a hüvelyflóra bármilyen átmeneti megváltozásakor alkalmazható, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is. A Beliema® Effect egyaránt használható a nem-specifikus hüvelygyulladást kísérő kellemetlen szagú folyás esetén vagy kemoterápiával illetve antibiotikummal kezelt specifikus hüvelygyulladásban (Candida, Trichomonas, Mycoplasma, stb...) az antimikrobiális kezelés kiegészítésére, a hüvely bakteriális összetételének visszaállítására, az eredeti mikroflórájának helyreállítására. Hatásmechanizmusának köszönhetően a Beliema® Effect hozzájárulhat az égető, viszkető érzés, a hüvelyi folyás és a kellemetlen szag csökkentéséhez.


Forrás: Gyártó_web
A Beliema® Effect összetétele:
Lactobacillus acidophilus (500 millió telepképző egység), tejsav (15 mg 60%-ra titrálva) hüvelytablettánként


Forrás: Gyártó_web
Egy doboz 10 hüvelytablettát tartalmaz.


Forrás: Gyártó_web
A Beliema® Effect összetevői biztonságosak és jól tolerálhatóak a vizsgálatok alapján.
Nem jelentettek mellékhatást a hatékonysághoz szükséges adagban történt alkalmazás során. Bár a hüvelyt nem irritálta az alkalmazás során, de ha Önnél váratlan túlérzékenység fordulna elő, kérje kezelőorvosa véleményét és szakítsa meg a Beliema® Effecttel folytatott kezelést. Az enyhe viszketés, amely a kezelés elején jelentkezhet, gyorsan megszűnik. Ha a panaszai nem szűnnének meg, kérje kezelőorvosa tanácsát.


Forrás: Gyártó_web
Ne használja a Beliema® Effectet más hüvelyi készítménnyel (orvostechnikai eszközzel és/vagy gyógyszerrel) nőgyógyásza tanácsa nélkül.


Forrás: Gyártó_web
Az ajánlott adag napi egy Beliema® Effect használata lehetőleg este, lefekvés előtt, egymást követő 10 napon keresztül. Kezdje a kezelést 10 nappal a menstruációs ciklus előtt és/vagy közvetlenül a vérzés befejezése után. Ha az orvos másképp nem tanácsolja, akár húsz napon keresztül is folytatható a kezelés. További menstruációs ciklusokban megismételhető a Beliema® Effect kezelés. A csomagolásból óvatosan vegye ki a tablettát: ne feszegesse, mert eltörhet a tabletta. A tabletta biztonságos kivétele érdekében enyhén nyomja meg a tablettafészek végét, vagy nyomja meg a bliszter hátulján az alumíniumot, emelje fel és vegye ki a tablettát. A csomagolásból kivett tablettát azonnal fel kell használni. A gyors feloldódás érdekében mélyen a hüvelybe kell felhelyezni a tablettát.

Ne alkalmazzon az előírtnál nagyobb adagot a mellékhatások elkerülése érdekében. 30 napnál hosszabb ideig ne használja a Beliema® Effectet.
.


Forrás: Gyártó_web
Ne használjon fel sérült csomagolású tablettát, vagy túlzottan porlékony terméket. Ezek helytelen tárolásra, illetve annak következtében kialakuló bomlásra utalhatnak. A termék természetes jellemzője, hogy a tabletták felszíne egyenetlen. Gyermekektől távol tartandó. Ha bármely összetevőjére túlérzékeny, allergiás lenne, ne használja a terméket. Minden tabletta egyszer használatos, és csak a használata előtt közvetlenül szabad kivenni a csomagolásából. A tablettákat a hüvelybe kell felhelyezni, szájba bevenni vagy lenyelni nem szabad.
Sérült csomagolású vagy bliszterű tablettát ne használjon fel. Átmeneti felmelegedéstől is védve tartandó.Forrás: Gyártó_web
Terhesség vagy szoptatás esetén kérje kezelőorvosa tanácsát a Beliema® Effect helyes használatáról.


Forrás: Doboz
Ne használja a terméket, ha túlérzékenységet tapasztal. Ha bármely összetevőjére túlérzékeny, allergiás lenne, ne használja a terméket!

Forrás: Gyártó_web
Ne használja a terméket, ha túlérzékenységet tapasztal.


Vissza