• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

FERRUM PHOSPHORICUM C9 1X 4G BOIRON

Kiszerelés:
Gyártó: Boiron Laboratoires
Készleten: 0 db
Egységár:
1.002 Ft 910 Ft
Termék jelenleg nem elérhető!
Termékleírás, betegtájékoztató
Gyártó:
Boiron
Homeopatisches Arzneibuch (HAB): A homeopátiás gyógyszeranyag, a vas-foszfát, 24,0-26,5% vasat (Fe; Ar = 55,85) tartalmaz. (FePO4 · 4H2O) (Mr = 222,8).

Szinonímák:
Foszforsavas vas; Phosphate of iron; Vas(III)-foszfát

Forma:
Golyócskák
Homeopatisches Arzneibuch (HAB): A homeopátiás gyógyszeranyag, a vas-foszfát, 24,0-26,5% vasat (Fe; Ar = 55,85) tartalmaz. (FePO4 · 4H2O) (Mr = 222,8).

Szinonímák:
Foszforsavas vas; Phosphate of iron; Vas(III)-foszfát

Forma:
Golyócskák
CH5, CH9 potencia: Akut esetben, a tünetek fellángolásakor: félóránként 5-7 golyó, az első két-három órában ill. a javulás elindulásáig. Folytatásként: 3-5-ször naponta 5 golyó, két-három napig; utána szükség esetén még egy-két napig 2-3-szor 5 golyó. Krónikus betegség esetén naponta 1-3-szor 5 golyó szedése javasolt.

CH15 potencia: Akut esetben, a tünetek fellángolásakor: félóránként 5-7 golyó, az első két-három órában ill. a javulás elindulásáig. Folytatásként: 2-szer naponta 5 golyó két-három napig; utána szükség esetén még egy-két napig 1-szer 5 golyó. Krónikus betegség esetén naponta 1-2-szor 5 golyó szedése javasolt.

CH30 potencia: Akut esetben, a tünetek fellángolásakor: félóránként 5-7 golyó, másfél óráig ill. a javulás elindulásáig. Folytatásként: 1-szer naponta 5 golyó, két-három napig. Krónikus betegség esetén naponta-hetente 1-szer 5 golyó szedése javasolt.

A CH200-as potencia szedésének javaslata és adagolásának beállítása szakorvos feladata, ezek az orvos utasítása szerint alkalmazhatóak! Általában havi 1-4 alkalommal ajánlott a szedésük. A szakirodalom a 24 órán belül 2 vagy 3 alkalommal ismételt bevételt egy adagnak tekinti.

Akut esetben a golyókat egy pohár vízben feloldva is adhatjuk.

Amennyiben a tünetek a kezelés ellenére nem enyhülnek, orvoshoz kell fordulni ill. értesíteni kell a homeopátiás orvost!

Az adagolás minden esetben a beteg állapotának, betegségének, életkörülményeinek, a homeopátiás szernek és potenciájának, az esetlegesen szedett allopátiás gyógyszereknek a függvénye! Ezért a fenti ajánlástól jelentősen eltérhet az orvos által előírt adagolás!
Javallat:
Közepes intenzitású fül-orr-gégészeti gyulladásos folyamatokban jelentkező lázas állapotok kezelésére használt homeopátiás készítmény (heveny és félheveny vértolulásos /congestiv/ fülgyulladás, középfülgyulladás (otitis media), a váladékok megjelenése előtt). Heveny hörghurut (bronchitis) és tiszta vagy véres köpetürítéssel társuló vérbő tüdő (hyperaemia); az állapotot nyugtalanság és ingerlékenység jellemzi. Lázzal és rossz általános állapottal járó hörghurut (bronchitis) és tüdőgyulladás (bronchopneumonia), de nem hatásos ha már a szederjesség megjelent. Ajánlott továbbá világos vérű, enyhe vérzésekből fakadó vérköpéssel. Jobb oldali vállizületi gyulladás, nem gyulladásos eredetű ízületi betegség (arthrosis). Vérszegénység. Vírusos eredetű csípőizületi gyulladás gyereknél. Orrvérzés (epistaxis). Kiütéses betegségek. Vizeletvisszatartási képtelenség (incontinencia).

Vissza