• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

CORSODYL SZAJVIZ ALKOHOLMENTES

Kiszerelés: 300ML
Gyártó: GlaxoSmithKline Kft.
Készleten: 2 db
Egységár: 7 030,00 Ft/L
2.320 Ft 2.109 Ft
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Gyártó_web
A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat antibakteriális hatása révén több órán keresztül védi a fogakat és a fogínyt azon káros baktériumoktól és kórokozóktól, amelyek a fogkőképződés, a fogíny-, fogágy-, és a fogkőgyökér gyulladás gyakori kiváltói.


Forrás: Gyártó_web
30 napos alkalmazás javasolt (2 üveg).


Forrás: Doboz
Ne lépje túl az előírt adagot!
12 év alatti gyermekek esetén használat előtt kérjen tanácsot fogorvosától.
Ne alkalmazza ha allergiás a klórhexidin-diglükonátra vagy a Corsodyl bármely összetevőjére! A szájüreg fájdalma vagy irritációja esetén hagyja abba a szájöblögető használatát és forduljon fogorvosához! Abba kell hagyni a szájöblögető használatát és azonnal orvosi segítséget kell kérni, ha kiütések jelentkeznek, a száj, a nyelv, a torok vagy az arc duzzanata, valamint légzési nehézség esetén. Mindezek egy nagyon ritkán előforduló, súlyos allergiás reakció tünetei lehetnek.
Ne nyelje le! Kizárólag szájüregi alkalmazásra! Ha szembe vagy fülbe kerül alaposan öblítse ki!
Gyermekektől tartsa távol!


Forrás: Doboz
Néhány fogkrém csökkenti a Corsodyl hatását. Használat előtt alaposan öblítse ki a szájüreget. Fogmosás után várjon 5 percet mielőtt a Corsodylt használná. Más időpontban is alkalmazhatja a Corsodylt a nap folyamán.


Forrás: Doboz
Aqua, sorbitol, glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma, chlorhexidine digluconate 0.2 (%V).


Forrás: Doboz
Alkalmazásakor a nyelvhát elszíneződhet, amely a kezelés után magától elmúlik. Tartós használat során a fogak, fogpótlások és a műfogsor elszíneződése szintén előfordulhat. Ez nagy mértékben csökkenthető ill. kivédhető, ha az öblögetést alapos fogmosás előzi meg, ill. a Corsodyl használata után kerüli a festékeket tartalmazó italokat (kávé, tea, vörösbor) és ételeket. Az esetleges elszíneződés a kezelés után általában elmúlik, ha mégsem, a fogorvos polírozással távolíthatja el.
Használatkor kezdetben átmeneti ízérzés-zavar és égető érzés keletkezhet a nyelven, amely a folyamatos használat során általában megszűnik. Ha ezek a hatások tartósnak bizonyulnak, a további használat előtt kérje ki fogorvosa véleményét!
A makrogolglicerin-hidroxisztearát bőrreakciókat okozhat.


Vissza