• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

COLUMBUS FOLYADÉK TYÚKSZEMIRTÓ

Kiszerelés: 10ML
Gyártó:
Készleten: 0 db
Egységár: 52,90 Ft/ML
582 Ft 529 Ft
Termék jelenleg nem elérhető!
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Doboz
15% szalicilsav, 10% tejsav, 8% lakgyapot, 67% aceton


Forrás: Doboz
A tökéletes tyúkszemirtó


Forrás: Doboz
Ha a tyúkszem és környéke gyulladásban van, vagy ha a bőr repedezett, ez idő alatt ne használjuk a tyúkszemirtót!


Forrás: Doboz
Naponta kétszer, reggel és este használhatjuk a tyúkszemirtót, amely segítségével megszabadulhatunk a fájdalmas és kellemetlen tyúkszem, bőrkeményedés okozta fájdalmaktól.
Mielőtt a tyúkszemirtót első alkalommal használjuk, szükséges előtte 10-15 percig tartó lábfürdőzés meleg vízben. A szárazra törölt lábakon az üvegben levő folyadékkal a tyúkszemet vagy bőrkeményedést bekenjük.
Használat után a tyúkszemirtó azonnal szárad, harisnyát, cipőt rögtön fel lehet húzni. Rózsaszín réteget hagy maga után, ami azonban a harisnyát nem színezi el. A vékony bevonatot a lábon kell hagyni, a következő alkalommal erre kenjük rá a szert. Ne kaparjuk le, hiszen ez a réteg gátolja a tyúkszemet a további életképességében.
Kezelés közben napról napra azt tapasztaljuk, hogy a tyúkszem minden alkalommal élettelenebb lesz, majd egyhetes használat után teljesen elhal. Ekkor sárgásfehér színű kocsonyás anyaggá válik, amit alapos lábáztatás után már teljesen fájdalommentesen körömmel, vagy ha idültebb a tyúkszem, bőrkeményedés, pedikűrössel vagy ollóval könnyen magunk is eltávolíthatjuk.
Ha egy-két napos használat után tyúkszemünk jobban fáj, mint kezelés előtt, az annak a jele, hogy a tyúkszemirtó használni fog. Ne riadjunk vissza ettől az enyhe fájdalomtól, amit esetleg a szer okoz, hiszen a kellemetlenkedő tyúkszem teljes eltávolítása többszörösen kárpótolja azt. Az egy hétig tartó kezelés alkalmával a lábakat nem ajánlatos áztatni, csak gyors lemosással tisztítsuk.
Idült, régi vagy szokatlanul kemény tyúkszem esetén, ha az egy hétig tartó kezelés teljes egészében nem használt, akkor egy hetes pihentetés után a kezelést fenti módon ismételjük meg.


Forrás: Doboz
Nagyon vigyázzunk arra, csak a fájós, megkeményedett bőrfelületre kerüljön, mert ha a tyúkszem vagy bőrkeményedés környékére is jut a folyadékból, az a vékony bőrréteget esetleg gyulladásba is hozhatja.
Tűzveszélyes!
Lenyelve ártalmas!
Gyermekek kezébe nem kerülhet!
Gyújtóforrástól távol tartandó! Tilos a dohányzás!


Vissza