• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

CIKATRIDINA HUVELYKUP

Kiszerelés: 10X
Gyártó: Farma-Derma s. r. l. Olaszország Forgalmaz
Készleten: 1 db
Egységár: 425,80 Ft/db
4.684 Ft 4.258 Ft
Termékleírás, betegtájékoztató
Cikatridina hüvelykúp
(használati útmutató)
A Cikatridina® hüvelykúp egy hialuronsav alapú, helyi alkalmazásra szolgáló készítmény. A mukopoliszacharidok családjába tartozó hialuronsav a sejtek közötti szövet egyik alkotóeleme.
Különösen fontos szerepet játszik a szövetgyógyulásban mivel minden regenerációs folyamat kiindulópontját képezi. Számos klinikai tanulmány bizonyította, hogy a hialuronsav képes felgyorsítani és javítani a hámképződés folyamatát.
Összetétel: nátrium-hialuronát 5 mg, centella asiatica olajkivonat 60 mg, körömvirágolaj-kivonat 60 mg, aloe vera olajkivonat 60 mg, melaleuca illóolaj 2 mg, szemiszintetikus gliceridek, BHT, izopropil-paraben, izobutil-paraben, butil-paraben.
Javallat: A hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok elősegítésére. A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után, nőgyógyászati mutétet követően, kemo- vagy sugárterápia által okozott szövetkárosodás és az időskori ösztrogénhiány következtében kialakuló hüvelyszárazság esetén.
Ellenjavallatok: A készítmény egyes összetevőivel szembeni ismert túlérzékenység.
Használati utasítás: Ha az orvos másként nem rendeli, este 1 kúpot kell mélyen a hüvelybe felhelyezni. A kúp a fóliacsomagolásból – kézmosás után – a két bevágott szárny széthúzásával vehető ki.
Kölcsönhatások: csak akkor használja együtt más orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel, ha ezt előtte orvosával megbeszélte.
Óvintézkedések: Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Lenyelni nem szabad. Szembe jutása kerülendő.
Lejárati idő és tárolás: Ne használja a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, ill. ha a csomagolás nyitott, vagy sérült. A dobozt szorosan lezárva, fénytől és hőtől védve, lehetőleg 4 és 25 °C között kell tárolni.
A doboz tartalma: 10 db 2 g-os hüvelykúp
ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ
Gyártó:
FARMA-DERMA s.r.l.
Via dei Bersaglieri, 10 - 40010 Sala Bolognese (BO) OLASZORSZÁG (ITALY)
Forgalmazó:
Phytotec Hungária Bt.
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 61.

www.cikatridina.hu
Forrás: Web
Nátrium-hialuronát 5 mg, centella asiatica olajkivonat 60 mg, körömvirágolaj-kivonat 60 mg, aloe vera olajkivonat 60 mg, melaleuca illóolaj 2 mg, szemiszintetikus gliceridek, BHT, izopropil-paraben, izobutil-paraben, butil-paraben


Forrás: Doboz
Nátrium-hialuronát 5 mg, centella asiatica olajkivonat, körömvirágolaj-kivonat, aloe vera olajkivonat, teafa illóolaj, szemiszintetikus gliceridek, BHTForrás: Web
A hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok elősegítésére. A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után, nőgyógyászati mutétet követően, kemo- vagy sugárterápia által okozott szövetkárosodás és az időskori ösztrogénhiány következtében kialakuló hüvelyszárazság esetén.


Forrás: Doboz
A hüvelyhám sorvadása vagy szöveti károsodása esetén a helyreállító mechanizmusok kiegészítő kezelésére. A készítmény serkenti a szövetgyógyulást szülés után, nőgyógyászati műtétet követően, kemo- vagy sugárterápia által okozott szövetkárosodás és az időskori ösztrogénhiány következtében kialakuló hüvelyszárazság esetén.Forrás: Web
Ha az orvos másként nem rendeli, este 1 kúpot kell mélyen a hüvelybe felhelyezni. A kúp a fóliacsomagolásból – kézmosás után – a két bevágott szárny széthúzásával vehető ki.


Forrás: Doboz
Ha az orvos másként nem rendeli, este egy kúp alkalmazandó. Az alkalmazás időtartama a tünetek változásától függ: szükség esetén a CIKATRIDINA hüvelykúp hosszantartó kezelésre is alkalmas.
Vegye ki a kúpot a fólaicsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be mélyen a hüvelybe! Higiéniai okoból mosson kezet az irvostechnikai eszköz alkalmazása előtt és után!Forrás: Doboz
A készítmény egyes összetevőivel szembeni ismert túlérzékenység.Forrás: Web
Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó! Lenyelni nem szabad. Szembe jutása kerülendő.


Forrás: Doboz
Szembe ne kerüljön! Ne nyelje le!


Forrás: Doboz
Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha a használati útmutatóban felsorolt nemkívánatos hatásokon kívül egyéb tüneteket észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét!Forrás: Web
Csak akkor használja együtt más orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel, ha ezt előtte orvosával megbeszélte.


Forrás: Doboz
A CIKATRIDINA hüvelykúp más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a hüvelykúpot más hüvelyi készítménnyel - orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel - együtt alkalmazza!Forrás: Doboz
A CIKATRIDINA hüvelykúp alkalmazásának biztonságosságát terhesség és szoptatás alatt még nem bizonyították. Ilyen esetekben az alkalmazást tanácsos a kezelőorvossal megbeszéllni.Vissza