• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás SzegedenHázhoz visszük rendelését

BRADOLIFE FERTŐTLENÍTŐKENDŐ

Kiszerelés: 5X
Gyártó: FLORIN Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
Készleten: 2 db
Egységár: 113,00 Ft/db
622 Ft 565 Ft
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Web
Etanol 96%: 65%
Benzalkónium-klorid 50%: <0,50%

Forrás: Doboz
Összetevők: Biocid hatóanyag: Benzalkónium klorid 0,225% (EC 269-919-4, 270-325-2), Etanol 65% (EC 200-578-6) Egyéb összetevők: Propilén-glikol, illatanyag, Trideceth-9 PEG-5 ethylhexanoate, víz
Terméktípus: PT1., PT2.Forrás: Doboz
Alkalmazási terület: Kéz- és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható.
Antimikrobiális spektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, vorucid (HBV/HIV inaktiváló hatás is).Forrás: Doboz
Felhasználói kör: professzionális és lakossági.
Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A kezeket a kendővel alaposan, legalább fél percig töröljük át, majd hagyjuk a kezekre rászáradni. Tárgyak és felületek fertőtlenítésénél a kendővel a kezelendő felületet alaposan töröljük le úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak és az oldatot hagyjuk rászáradni (minimális behatási idő: 5 perc).


Forrás: Web
Használatakor ügyelni kell arra, hogy a készítmény a szembe, nyálkahártyára és nyílt sebbe ne kerüljön.
Szembe jutás esetén: Legalább 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha szükség szakorvoshoz kell fordulni.

Forrás: Doboz
Figyelmeztetések: Ne alkalmazza arcon. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel együtt alkalmazni tilos. Elektromos eszközöket csak teljesen száraz kézzel szabad kezelni. Elektromos eszközök felületét csak áramtalanítás után szabad kezelni és teljes száradás után szabad ismét feszültség alá helyezni.

A termék biztonságos használatára utaló S-mondatok:
S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet.
S16 Gyújtóforrástól távol tartandó- - Tilos a dohányzás.
S25 Kerülni kell a szembe jutást.

Elsősegély nyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőre kell menni! A termék oldatának szembe jutása esetén 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, forduljon szakorvoshoz.
Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadóak. A csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelhető.
Környezetvédelem/ökotoxiológia: A készítmény és a belőle származó hulladék élővízbe, vízfolyása, talajba, illetve közcsatornába jutását meg kell akadályozni.
Szennyezés mentesítés: Mechanikusan össze kell gyűjteni és arra a célra kijelölt tárolóedényben kell tartani a megsemmisítésig.
Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve, napfénytől védetten, élelmiszerektől elkülönítve, gyermekektől távol 2 évig eltartható.


Vissza