• Valós árukészletRaktárról
  • Rendelkezünk patikai üzlettel6721, Szeged, József Attila sgt. 4.
  • Gyors szállítás1-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás 15.000 Ft fölöttHázhoz visszük rendelését

AUDISPRAY

Kiszerelés: 45ML
Gyártó: Laboratoire Diepharmax
Készleten: 2 db
Egységár: 61 490,00 Ft/L
3.044 Ft 2.767 Ft
Termékleírás, betegtájékoztató
Forrás: Doboz
Mikrobilógiai szempontból ellenőrzött tengervízből készült oldat.


Forrás: Web
Gyorsan feloldja a fülzsírt.
MEGMOSOM A FOGAMAT...
MEGMOSOM A HAJAMAT...
KITISZTÍTOM A FÜLEMET...
SZERETEM, HA TISZTA A FÜLEM
AUDISPRAY : TERMÉSZETES TERMÉK

Az AUDISPRAY mikrobiológiailag ellenőrzött tengeri eredetű hipertóniás oldat, amely azáltal, hogy folyékonnyá teszi és feloldja a fülzsírt, elősegíti annak természetes kiürülését. Az AUDISPRAY feleslegessé teszi a vattás fültisztító pálcika használatát, amely a fülzsírt befelé nyomja a dobhártya felé.

MIRE VALÓ AZ AUDISPRAY?
Az AUDISPRAY gyengéden eltávolítja a felesleges fülzsírt, port és más szennyeződéseket, és megakadályozza a füldugulás kialakulását. Már kialakult dugó esetén megkönnyíti az orvos számára annak eltávolítását.

Forrás: Doboz
AUDISPRAY Adult fülei természetes higiéniája
Mikrobilógiai szempontból ellenőrzött tengervízből készült oldat, mely meglágyítja és feloldja a fülzsírt, megkönnyítve természeres úton való kiürülését.

A FÜLTISZTITÓ PÁLCA ALTERNATÍVÁJA

100%-osan természetes termék

Mire való az AUDISPRAY Adult?

Az AUDISPRAY Adult rendkívül élénkítő, 100%-osan természetes, mely mikrobilógiai szempontból ellenőrzött tengervízből készült oldat, mely meglágyítja és feloldja a fülzsírt, megkönnyítve természeres úton való kiürülését.

Az AUDISPRAY Adult gyengéden eltávolítja a felesleges fülzsírt, port és szennyeződéseket.
Az adagolópumpával és fülbe helyezhető ellennyomásos végződéssel rendelkező AUDISPRAY Adult lehetővé teszi fülei higiénájának hatékony és kockázatmentes fenntartását.

Így az AUDISPRAY Adult rendszeres használata megelőzi a füldugó-képződést, és elejét veszi a fültisztitó pálca használatának, ami a hallójáratba dugva a fülzsírt a dobhártya felé tolná.


Forrás: Web
MIKOR HASZNÁLJUK?
6 éves kortól, heti 2-3 alkalommal, azoknál a személyeknél, akiknél sok fülzsír termelődik, illetve akik protézist hordanak, naponta egy permetezés fülenként az AUDISPRAY-vel.

HASZNOS TANÁCSOK
1 - Nyomja le egy másodpercre a szórófejet, a palackot függőlegesen tartva.
2 - Masszírozza a fültövet 10 másodpercig.
3 - Hajtsa oldalt a fejét, hogy kifolyjon belőle a folyadék, majd törölje szárazra.
4 - Használat után öblítse el a szórófejet meleg vízzel anélkül, hogy azt levenné a palackról.
Ha nem használja rendszeresen az AUDISPRAY-t, akkor a szórófej eldugulhat, mivel a belsejében kikristályosodik a só. Ebben az esetben, vegye le a flakonról a szórófejet, és áztassa be 30 percre nagyon meleg vízbe.

Forrás: Doboz
Mikor használja az AUDISPRAY Adult-t?

6 éves kortól kezdve az AUDISPRAY Adult hetente 2-3 alkalommal, fülenként egy-két fújással használható, a sok fülzsírt termelő személyeknél pedig naponta.

A hallókészüléket használóknak ajánlott minden este használni az AUDISPRAY Adult-ot, miután kivették a hallókészüléket, elejét véve ezzel, hogy a túlzott fülzsír készülékük rendellenes működését okozza.

Hogyan használja az AUDISPRAY Adult-ot?

1 - Irányítsa a végződést a fül felé, majd a palackot függőlegesen tartva nyomja le
2 - Néhány másodpercig masszírozza a fület
3 - Hajtsa oldalra a fejét a felesleg kiürítésére, és törölje meg
4 - A végződést minden használat után öblítse le langyos vízzel

Ha több mint 10 napig nem használta a palackot, ajánlatos langyos vízzel leöblíteni a végződést, és néhányszor lenyomni a mosdó fölött, mielőtt használná.


Forrás: Web
FIGYELMEZTETÉSEK
Használata fülgyulladás, fülfájás, dobhártya perforáció, szédülés vagy korábbi fül operáció esetén csak orvosi konzultáció mellett javallott.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"

Forrás: Doboz
Használat előtti óvintézkedések
Ajánlatos a palack felnyitásától számított egy éven belül elhasználni az AUDISPRAY Adult-ot.

Ne használja az orvos utasítása nélkül fülgyulladás, a fül különös fájdalma vagy érzékenysége, dobhártya-szakadás esetén, illetve általában véve olyan személyeknél, akiknek fülproblémájuk volt vagy van (szédülés, orvosi vagy sebészeti kórelőzmények).

Ha tudtán kívül fülzsír-dugója van az AUDISPRAY Adult használata kényelmetlenséget okozhat; ebben az esetben konzultáljon orvosával.


Vissza